ملات نسوز کوره Tiss P 1045

این ملات به صورت آماده و با دانه بندی مشخص با سختی بالا تولید و عرضه می گردد. این ملات بدلیل همگن بودن مواد تشکیل دهنده اش و نوع سیمان استفاده شده نه تنها در کاربردهای نسوز بلکه ضربه های حرارتی و مکانیکی را به خوبی تحمل می کند.

موارد کاربرد:

  • ترمیم کوره های ذوب
  • در صنایع آهن و فولاد و ریخته گری
  • محل تردد دستگاه های حمل مذاب
  • تعمیر محل انبار کردن سرباره
  • رمپ کوره های کک سازی
  • کف سالن های صنایعی نظیر صنایع غذایی، شیمیایی، پتروشیمی، آهن و فولاد که در معرض خوردگی ضربه و سایش قرار دارند
  • تعمیرات اضطراری (مورد نیاز به بازگشت سریع سرویس دهی) فوندانسیون ماشین آلات، باند فرودگاه ها، پل ها و اتوبان

مزایا:

  • تحمل دمای بالا و نیز در معرض سرد و گرم شدن مکرر (تا 1100 درجه سانتی گراد)
  • دارای استحکام مکانیکی بالا
  • رسیدن به مقاومت 28 روزه بتن پس از گذشت 24 ساعت
  • ضد ضربه و ضد سایش
  • مقاوم در برابر تهاجم سولفات ها، روغن ها، فاضلاب صنعتی، آب های خورنده و اسیدهای رقیق(3/8< PH)

میزان مصرف:

با توجه به وزن مخصوص ملات که 1/7gr/cm3  می باشد و ابعاد سطح کار شده محاسبه می گردد.

روش استفاده:

قبل از استفاده سطح مورد نظر از هر گونه آلودگی، چربی و سطوح سست و لق پاک شود و سطح از آب اشباع گردد. نسبت آب به سیمان در این ملات 0/4 می باشد. جهت مخلوط کردن ملات و آب، 90 % آب قبل از اضافه کردن ملات به مخلوط کن ریخته شود و 10 % بقیه بعد از اضافه شدن ملات و مخلوط شدن آن اگر نیاز بود اضافه گردد. اگر با این مقدار آب روانی مطلوب بدست نیامد به آن آب اضافه نشود و توصیه می گردد از دستگاه ویبر قلمی استفاده شود. با اضافه کردن آب از استحکام ملات به نحو محسوسی کاسته می شود. این ملات خیلی زود اسلامپ خود را از دست می دهد ولی با کمی ویبره کردن دوباره روان می شود. بنابراین پس از مخلوط کردن با آب سریعاً در محل اجرا گردد.

این ملات عمده استحکام خود را در 24 ساعت اول بدست می آورد. در اثر فعل و انفعالات هیدرولیکی، در طول این مدت گرمای زیادی تولید می شود. برای جبران زودهنگام آب بتن، توصیه می شود از زمان احساس گرما در سطح ( یا زمانی که اثر انگشت روی سطح باقی نماند) تا 24 ساعت سطح آن را با پاشیدن آب یا پارچه خیس خنک نگه دارید. در غیر این صورت ممکن است ترک هایی روی سطح ظاهر شود و سطح بتن شوره بزند.

شرایط نگهداری: در دمای 5+ الی 35+ درجه سانتی گراد و دور از انجماد و تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

مدت نگهداری: در بسته بندی اولیه و باز نشده به مدت 9 ماه قابل نگهداری می باشد.

بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید