چاپ

عایق بام   Tiss RI 260

عایق پشت بام مایع غلیظ امولسیونی بر پایه رزین های اکریلیک می باشد. این محصول عمدتاً جهت عایق کاری رطوبتی برای پشت بام های سیمانی، آسفالت، ورق های گالوانیزه، نمای ساختمان و دیوارهای رو به باران، دیوارها، کف سرویس های بهداشتی، آشپزخانه، پی ساختمان، اطراف ناودان ها، کانال های آب و باغچه ها, عایق حرارتی و رطوبتی کانکس ها، سقف سوله ها، پاسیوها، مرغداری ها، دامداری ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

موارد کاربرد:

مزایا:

مشخصات فنی:

نتیجه

معیار

مشخصات فنی

12000

pa

ویسکوزیته

70

*

درصد وزنی جامد

1/5±0/1

gr/cm3

وزن حجمی

0/60

mpa

مقاومت کششی

0/5 ± 7/5

*

PH

97%

*

جمع شدگی پس از 25% باز شدگی

 میزان مصرف:

2/5 الی 3 کیلوگرم در هر متر مربع می باشد.

روش استفاده:

قبل از مصرف سطح زیر کار باید عاری از هر گونه گرد و غبار و چربی و ذرات سست باشد و کاملاً شسته و خشک شده باشد. عایق بام با در سه مرحله اجرا می شود که در هر مرحله باید با 10 درصد آب به خوبی مخلوط شود. در مرحله اول مخلوط به عرض یک متر و طول حداکثر 10 متر روی سطح با تی کشیده شود. قبل از اینکه عایق بام خشک شود توری روی آن قرار گیرد و با برس صاف شود تا به خوبی به سطح بچسبد. میزان مصرف در این مرحله 750 گرم در هر متر مربع می باشد.

پس از اتمام کل سطح (پشت بام)  به روش فوق مجدداً از ابتدا یک لایه دیگر عایق رقیق شده با آب روی توری با تی، اجرا شود به نحوی که توری محو شود. اجازه داده می شود تا این سطح کاملاً خشک شود که بسته به دمای هوا و شرایط منطقه بین 2 تا 3 روز طول می کشد. سپس عایق بامی که با آب رقیق شده است به وسیله برس یا رولر روی کل سطح اعمال شود. بسته به شرایط محیطی و    منطقه ای 48 ساعت بعد سطح کاملاً خشک شده و در صورت نیاز به تست آب بندی در دمای 25 درجه سانتیگراد 10 روز  اجازه  خشک شدن کامل به عایق فوق داده می شود و سپس تست آب بندی انجام می گیرد.

شرایط نگهداری:

در دمای 5+ الی 35+ درجه سانتی گراد به دور از انجماد و تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

مدت زمان نگهداری:

در بسته بندی اولیه و باز نشده به مدت 12 ماه قابل نگهداری می باشد.

بسته بندی:

سطل14 و 30 کیلوگرمی

 کلمات کلیدی:

عایق پشت بام,عایق حرارتی,عایق رطوبتی, عایق کاری رطوبتی,عایق کاری دیوارها,ایزولاسیون حرارتی,ایزولاسیون رطوبتی

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)