گروت نرمال

گروت نرمال T.G 1000

گروت نرمال یک ملات خشک مخلوط شده و آماده مصرف می باشد این ماده با توجه به ساختار ویژه و دانه بندی اجزا سازنده اش برای مواردی که نیاز است ملاتی بدون جمع شدگی(غیر انقباضی)، فاصله بین دو المان نزدیک به هم را پر نموده و خلل و فرجی باقی نگذارد و نیز جهت تهیه یک سطح صاف با مقاومت فشاری و مکانیکی بالا مورد مصرف قرار می گیرد.

گروت آماده بعد از اجرا به سرعت سخت شده و قابل بهره برداری می باشد و مقاومت خوبی در برابر فشارهای استاتیکی و حرارت های بالا داشته و به هیچ عنوان دچار ترک و جمع شدگی نمی شود.

مطابق با استاندارد:
ASTM C 1107, ASTM C 476, ASTM C 827.28

  • موارد کاربرد
  • مزایا
  • مشخصات فنی
  • کاشت انکربولت
  • اجرای فونداسیون سازه ها و ماشین آلات سنگین و …
  • پر نمودن حفره ها و شکاف ها
  • سهولت اختلاط با آب و روانی بالا
  • بالا بودن مقاومت فشاری در کوتاه مدت و دراز مدت
  • امکان اجرا در ضخامت های بالا با روش کارگاهی
حالت فیزیکیپودری
رنگخاکستری
یون کلرندارد
وزن مخصوص گروت خشک۱۶۰۰Kg/m۳
وزن مخصوص گروت تازه و مرطوب۲۳۰۰Kg/m۳
  • مقاومت فشاری گروت در حالت خمیری
  • مقاومت خمشی گروت در حالت خمیری
  • زمان لازم برای انبساط
یک روز۲۵۰Kg/cm۲
هفت روز۴۵۰Kg/cm۲
بیست و هشت روز۵۰۰Kg/cm۲
یک روز۵۰Kg/cm۲
هفت روز۹۰Kg/cm۲
بیست و هشت روز۱۱۴Kg/cm۲
شروع۲۰ دقیقه
خاتمه۲ ساعت و ۲۰ دقیقه

گروت نرمال به دو صورت خمیری و روان قابل مصرف می باشد.

در صورت نیاز به حالت خمیری پلاستیک هر کیلو گرم از گروت را با ۱۰۰cc الی ۱۱۰cc آب مخلوط نموده و مورد مصرف قرار دهید.

در صورت نیاز به حالت روان هر کیلو گرم از گروت را با۱۲۰cc الی ۱۳۰cc آب مخلوط نموده و مورد مصرف قرار دهید.

آنی گیر بتن در دمای ۵+ الی ۳۵+ درجه سانتی گراد و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

در بسته بندی اولیه و باز نشده به مدت ۹ ماه قابل نگهداری می باشد.

کیسه ۲۵ کیلوگرمی

 شماره نمونه
۳۲۱
مقدار آب ، میلی لیتر، جهت ملات خمیری۲۷۵۰۲۷۵۰۲۷۵۰
حداکثر نیروی وارده ( TON )۱۲/۵۱۲۱۳/۲
سطح مقطع نمونه ( سانتی متر مربع )۵×۵۵×۵۵×۵
مقاومت فشاری ، کیلوگرم بر سانتیمتر مربع۵۰۰۴۸۰۵۲۸
محاسبات :

 

میزان آب مصرفی جهت ۲۵ کیلوگرم از ملات گروت استفاده شده است .

میانگین مقاومت فشاری (۲۸روزه )= ۵۰۲kg/cm۲

ثبت سفارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code